Post by queweahardkases on Feb 8, 2022 23:58:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać klejnoty generatora kodów ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
Bardzo fajna gra, ale jeśli chodzi o bardzo trudny poziom, jest bardzo stresująca
świetnie, ale następne miejsca muszą zostać ulepszone i szybciej gotowe.... zabrałem kilka gwiazdek, ponieważ nie mogłem iść dalej, a także wygrałem, ale wciąż zabieracie 5 energii, które były używane do gry, dlaczego?
fajna gryka
To fajna gra, ale do bani, musisz poczekać kilka dni na następny poziom, ponieważ nie zaktualizowali swojego poziomu. Musiałem go odinstalować
zabawa...nie lubię czekać na życie, nawet po wygraniu poziomu...nie ma znaczenia, czy wygrasz, czy przegrasz, za każdym razem, gdy grasz, tracisz życie....trochę frustrujące
Potrzebuje więcej dopalaczy. Świetna gra, ale niektóre poziomy są prawie niemożliwe do pokonania
Miłej gry!!! Jedyny zarzut to: Za mało możliwości zdobycia nagród, aby móc dokonać aktualizacji bez wydawania prawdziwych pieniędzy!
naprawdę powinieneś popracować nad tą grą. jest dziwnie powolny. Nie mogę szybko nosić jedzenia do podania. zanim się zorientuję, że czas się skończy. Wolę po prostu odinstalować. To smutne. Nie mogłem się doczekać dobrej zabawy.
Cooking Joy 2 Симуляторы xqfa
Uwielbiam, kiedy nie mam nic do roboty. Skończyłem wszystkie poziomy, teraz czekam na więcej poziomów, to trwa zbyt długo!!
Uwielbiam tę aplikację do gotowania. Mija czas i jest to świetna zabawa. Grafika jest niesamowita… ludzie rozmawiają… jest świetna dla każdego wieku.
Nie byłem w stanie odłożyć tej gry, absolutnie genialny. Ale odkąd zakończyła się impreza Chef Board, nie mogę załadować gry na mój telefon z Androidem, po prostu kręci się i kręci.........proszę o pomoc!!!!!
frustrujące, zbyt długie na nowe poziomy..naprawdę cieszę się graniem, ale czekam na nowe poziomy „wkrótce”
tak, ten sam problem jest tutaj, utknąłem w smacznej następnej restauracji w Tokio już wkrótce, ale nie ma nic, na co czekam przez ostatnie dwa tygodnie, ale nie ma następnej restauracji wkrótce .... w przeciwnym razie jest to uzależniona gra, po prostu otwórz kolejne poziomy ..... .
Po prostu uwielbiam tę grę i gram w tę grę od 3 miesięcy i w ciągu tych trzech miesięcy ukończyłem pierwszą fazę, chcę tylko poprosić organizatora, aby dodał więcej ubrań do szafy i dał bilety na zakup kolców oprócz wszystkiego, co po prostu kocham gra to naprawdę fajna gra
Fajna ale za dużo reklam i jak skończą się pioruny Trzeba czekać długo aż będzie teraz można można było grać
ta gra nie musi mieć pięciu, powinieneś być w stanie grać przez cały czas to nie jest gra była pokazana, kiedy wybrałem tę grę, chciałem zagrać, kiedy ją załadowałem, jeśli muszę przejść na wiele poziomów, aby dostać się do gry, zrobię to usuń wszystkie gry od Ciebie
Cooking Joy jest fantastyczny, dodaj więcej poziomów. Kocham to.
To nawet lepsze niż Cooking Craze. To bardzo zabawne i mogę grać godzinami. Ulepszenia kosztują monety. Jest tak wiele zachęt podczas gry, jak również prezenty w postaci monet itp. Gra jest łatwa i nie ma natrętnych reklam.
Gra jest bardzo interesująca i przyjemna, ale nie skończyłem z poziomem, a oni ciągle mówią, że niedługo oznacza to, że nie dotarłem tam
Super gierka leprza niż wersja nr 1
Uwielbiam tę grę, ale pokonałem wszystko i czekałem od miesięcy na otwarcie nowej restauracji, proszę zaktualizować lub będę musiał usunąć grę.
zabawy, dopóki nie będziesz zmuszony kupować większej liczby klientów, aby przejść na wyższy poziom.
dlaczego potrzebuje czegoś takiego jak energia, aby zagrać w tę grę.. po prostu grałem niecałe pół godziny.. potem energia się skończyła.. tak smutno.. 😩. dobrze niż inne gry..
Uwazam ją za grę z tego gatunku! Nie mogę się doczekać zastosowania stacji !
Sukacita di Dapur 2 Simulasi xpak
Uwielbiam tę grę! Podoba mi się wyzwanie, ale jestem bardzo zdenerwowany, że nie kontynuowali pracy w nowej restauracji, w której jestem w grze. Więc w zasadzie nie mogę iść dalej. Naprawdę mam nadzieję, że dodadzą więcej do gry
Nie podoba mi się to, że nie mogę zagrać więcej niż 5 razy. Pierwsza z nich przywraca ci życie, jeśli wygrasz rundę.
Ukończyłem poziom, a deweloperom niezwykle długo trwa otworzenie kolejnej restauracji. To śmieszne i bardzo frustrujące. Daj spokój programistom, to nie jest dobra usługa.
Wstyd. Skończyłem wyspę na gotowaniu radości „1”, aby stwierdzić, że nie ma innych poziomów. Moje rozczarowanie zmniejszyło się, gdy zobaczyłem CJ „2”! Ale po graniu przez około pół godziny, odinstalowałem go. Nudne, zbyt łatwe, trudniejsze do zrozumienia „nagrody”. Szkoda, że nie zrobili więcej poziomów w oryginalnej wersji. Edytuj *Myślę, że nie ma 3.*
Brak aktualizacji. Gdy osiągniesz pewien poziom, po prostu grasz w te same gry w kółko. Nudy! Nie warte twojego czasu. Kłamią, że w czerwcu 2021 r. pojawiła się ostatnia aktualizacja. Od kilku miesięcy nie ma aktualizacji!
Bardzo podoba mi się ta gra, ale gra została zatrzymana w smacznym Tokio w oczekiwaniu na aktualizację. To każe mi dać jedną gwiazdkę 🌟.
Dobra gra, ale po pokonaniu wszystkich etapów nie ma nowych. Już ponad tydzień czekałem na otwarcie nowej restauracji. Nie ma szczęścia. oceniłbym go na 5, ale potrzebuje trochę więcej do zrobienia. Smutny
Bardzo lubię tę grę, ale za szybko tracisz życie. Lubię grać bez przerwy. Oczekiwanie na przywrócenie życia jest przełomem.
gra była dobra, dopóki nie kupiłem 100 diamentów, czyli 2,49 USD, a oni zabrali mi pieniądze, ale nie dali mi moich diamentów, to dla mnie problem
Lubię tę grę. To bardzo dobra gra. Ale moja ręka jest zmęczona po graniu. Może dlatego, że używam tabletu.
Jest super
O tak! To fajna gra i jest dość szczegółowa w porównaniu z innymi. Jak ograniczona energia, co jest dość smutne 😥. I chodzi do każdego stoiska i ludzi, aby robić jedzenie i podawać jedzenie i napoje.
To bardzo zabawne i czasochłonne. Tylko jedna rzecz, którą klienci szybko się denerwują. proaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napraw
Ukończyłem wszystkie dostępne poziomy, a teraz mówi się, że wkrótce pojawi się nowy poziom, ale minęły już dwa tygodnie, więc utknąłem, odtwarzając stare poziomy
Gra była fajna i trochę wciągająca, dopóki nie osiągnąłem poziomu, w którym było napisane „następna restauracja jest w budowie” od około 2… może 3 miesięcy. W tym momencie to trochę frustrujące. Bardzo zastanawiam się nad usunięciem gry i znalezieniem bardziej ukończonej i lepiej przemyślanej gry do grania.
Myślę, że to świetna gra, nie przejmuj się reklamami, oto pomysł, który moim zdaniem byłby dobry... globalny konkurs kulinarny, w którym zużywasz 5 energii, aby wejść i gotować potrawy, aż stracisz klienta, to trochę jak niekończąca się bitwa.
Świetna gra. Wciągające i zabawne, UT za dużo reklam
Uwielbiam grafikę i łatwość kontrolowania gry. Jest szybki i zabawny. Chciałbym tylko, żeby dało więcej darmowych diamentów w grze.
Myślę, że ta pierwsza była lepsza, podobały mi się opcje gry w różne restauracje.
Fajna tylko teraz czekam i czekam na następne plany i nic . 190 ich jest i teraz czekać i czekać trzeba 👎
Super
Taka gierka dla grupy należy być jednym z dodatkowych
MOD-MASTER for Minecraft PE Алатке riz
Kiedy grałem w tę grę na pierwszym poziomie, to było takie zabawne. Dopóki nie skończę Jesica Task, powiedzieli, że nowa restauracja pojawi się wkrótce, gdy będzie dostępna. Czekałem od kilku dni, ale jeszcze nie jest dostępny. To mnie tak denerwuje tą grą...
To jest straszne!! Nawet nie trać czasu na pobieranie. Wszystkie te gry są takie same. Możesz wygrać na każdym poziomie. Kiedy osiągniesz pewien poziom, zaczynasz przegrywać, chyba że zaczniesz płacić. Odinstaluję tę grę tak szybko, jak to możliwe.
Jak dotąd lubię tę grę. ale problem polega na tym, że nawet jeśli wygrasz etap, nadal tracisz życie, z którego tak naprawdę nie możesz cieszyć się dłużej. i to jest naprawdę irytujące. proszę zrób coś z życiem.